Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικά10 προορισμοί από Ryanair & νέα διευθύντρια μάρκετινγκ

10 προορισμοί από Ryanair & νέα διευθύντρια μάρκετινγκ

Δέκα είναι οι προορισμοί, σε Ελλάδα και εξωτερικό, που συνδέει κατά τη χειμερινή περίοδο η Ryanair το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και 17 κατά τη θερινή περίοδο.

Επίσης, σήμερα, Τρίτη 12 Ιανουαρίου, η Ryanair, ανακοίνωσε την ανάθεση καθηκόντων διευθύντριας Μάρκετινγκ και Πωλήσεων για την Ανατολική Μεσόγειο στην Chiara Ravara, η οποία θα επιβλέπει τις δραστηριότητες της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, στην Κροατία, τη Μάλτα και το Μοντενέγκρο.

Της Ντέπυς Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

Με Ιταλική καταγωγή, η κα. Ravara εργάσθηκε ήδη ως στέλεχος στο τμήμα μάρκετινγκ της Ryanair επί 2 χρόνια, όπου συμμετείχε στις δραστηριότητες της εταιρίας σε Ελλάδα, Ιταλία και Κροατία, ενώ προηγουμένως εργάσθηκε ως διευθύντρια Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων στην AVIAREPS (Μιλάνο) όπου διηύθυνε πολλαπλά accounts στον ταξιδιωτικό κλάδο.

«Είμαι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να αναλάβω τα καθήκοντα διευθύντριας Μάρκετινγκ και Πωλήσεων για την Ανατολική Μεσόγειο. Η περίοδος αυτή, είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Ryanair, με τεράστια σχέδια ανάπτυξης, ψηφιακές εκπλήξεις και αναβαθμίσεις στην εξυπηρέτηση πελατών και ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τις όποιες προκλήσεις σε μία περιοχή όπου παρουσιάζουμε ισχυρή ανάπτυξη» δήλωσε η Chiara Ravara.

Chiara Ravara

10 προορισμοί της Ryanair από/προς Θεσσαλονίκη 

Δέκα είναι οι προορισμοί, σε Ελλάδα και εξωτερικό, που συνδέει κατά τη χειμερινή περίοδο η Ryanair το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και 17 κατά τη θερινή περίοδο.

Αθήνα και Χανιά, αλλά και Παρίσι (Beauvais)- το δρομολόγιο ξεκίνησε στις 26 Οκτωβρίου 2014-, Πάφο, Μιλάνο (Bergamo), Λονδίνο (Stansted), Ρώμη (Chiampino), Ντίσελντορφ (Weeze), Φρανκφούρτη (Hahn) και Βρυξέλλες (Charleroi) είναι οι 10 προορισμοί που συνδέει η Ryanair το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Αντίστοιχα, για τη θερινή περίοδο, προσθέτει άλλους 7 προορισμούς, Βρέμη, Καρλσρούη (Μπάντεν Μπάντεν) στη Γερμανία, Όσλο (Ρίγκε), Στοκχόλμη (Σκάβστα), Τζιρόνα (Βαρκελώνη), Μπολόνια, Βαρσοβία (Μόντλιν).

Η πρώτη πτήση της Ryanair στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2011, ενώ έπειτα από 3 χρόνια, τον Απρίλιο του 2014, δημιούργησε και βάση στο «Μακεδονία». Πάνω από 1,6 εκατ. επιβάτες διακινούνται ετησίως από/προς τη Θεσσαλονίκη.

Να σημειώσουμε, ότι οι Ελληνες πελάτες και επισκέπτες, ήδη, επωφελούνται από τις

αριθμημένες θέσεις, από δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή, νέα ιστοσελίδα και ολοκαίνουργια εφαρμογή με mobile κάρτες επιβίβασης, καθώς και από τις υπηρεσίες FamilyExtra και BusinessPlus.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα