Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκη20 χρόνια ιστορίας από την ARTION

20 χρόνια ιστορίας από την ARTION

«Έχουμε πολλά να θυμόμαστε: ρίγη συγκίνησης και επιτεύξεων, περηφάνια, χαρά και ευτυχία αλλά και κούραση, ξενύχτι, δάκρυα, στεναχώριες και πόνο και αγωνία και αϋπνία. Όλα μέσα στη ζωή» ανέφεραν, μεταξύ άλλων, με ιδιαίτερη συγκίνηση, η Δέσποινα και η Βαλεντίνη Αμαραντίδου, στο επετειακό πάρτι των 20 χρόνων ιστορίας που γράφει η εταιρία τους.

Της Ντέπυς Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

Είκοσι χρόνια ιστορίας λοιπόν, έγραψε η ARTION Conferences & Events και το γιόρτασε με φίλους, πελάτες και συνεργάτες στο επετειακό πάρτυ που διοργάνωσε την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο «THE MET» στη Θεσσαλονίκη.

Στον ιδιαίτερα συγκινητικό λόγο τους, οι ιδιοκτήτριες της ARTIOΝ, Δέσποινα και Βαλεντίνη Αμαραντίδου, μας είπαν, ότι προβληματίστηκαν αρκετά σχετικά με το εάν έπρεπε να κάνουν αυτό το εξαιρετικό πάρτι ή όχι.

«Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, η κρίση, οι δυσκολίες όλων μας, οι δυσκολίες των τελευταίων ετών, ανέβαλαν κάθε σκέψη για μία γιορτή ήδη από την αρχή της χρονιάς» είπαν η Δέσποινα και η Βαλεντίνη συμπληρώνοντας «τελικά μια μαγική στιγμή είπαμε θα το κάνουμε έστω απλά και λιτά. Γιατί η ανώτερη αξία είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και η ανθρώπινη επαφή!».

01 Η Δέσποινα (αριστερά) και η Βαλεντίνη Αμαραντίδου

Οι ιδιοκτήτριες Δέσποινα και Βαλεντίνη Αμαραντίδου μαζί με την ομάδα της ARTION καλωσόρισαν τους καλεσμένους, δηλώνοντας συγκινημένες και ιδιαίτερα ενθουσιασμένες τόσο με την ανταπόκριση των φίλων που παρευρέθηκαν, όσο με τα ευχετήρια μηνύματα που έλαβαν για τη συνέχιση της επιτυχούς πορείας της εταιρείας.

Η απόφαση της Δέσποινας…

«Όλα ξεκίνησαν 20 και κάτι χρόνια πριν, με μία απόφαση, της Δέσποινας που έκανε το πρώτο βήμα, και εγώ ακολούθησα το δεύτερο, μετά από ένα δραματικό τηλεφώνημα ένα βράδυ μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αγγλίας» είπε η Βαλεντίνη προσθέτοντας ότι στην πραγματικότητα όλα ξεκίνησαν πολύ πιο πριν, στην οικογένεια, το περιβάλλον που μεγαλώνει κανείς, ευχαριστώντας παράλληλα τους γονείς τους που τις προίκισαν με δυνατά μυαλά, ψυχές και σώματα και αντέξανε και αντέχουνε.

02A

Άθλος το επιχειρείν στην Ελλάδα

«Το να επιχειρείς είναι δύσκολο και πολύπλοκο, το να επιχειρείς στην Ελλάδα είναι ΑΘΛΟΣ» ανέφερε η Δέσποινα επισημαίνοντας ότι στο ξεκίνημά τους, σημαντικό ρόλο έπαιξε η πίστη τόσο στον εαυτό τους όσο και στις δυνάμεις τους.

«Πολλά από αυτά που κάνουμε σήμερα τα μάθαμε στην πορεία. Το επάγγελμά μας – τα συνέδρια – το μάθαμε καθ’ οδόν. Είναι φυσικό, όταν ξεκινάς την επιχείρησή σου στα 22 και 24 χρόνια, ο ορίζοντας να είναι κοντινός και να μακραίνει σιγά σιγά» ανέφερε συγκινημένη από το βήμα, η Δέσποινα Αμαραντίδου.

«Αυτό που μας κράτησε και μας ταξιδεύει ακόμη είναι η αγάπη για το έργο που υπηρετούμε» είπαν η Δέσποινα και η Βαλεντίνη ευχαριστώντας τους γονείς τους, τις οικογένειες τους για την αντοχή τους, τους συνεργάτες τους, το προσωπικό της ARTION, τους πελάτες τους και ιδιαίτερα εκείνους που τις εμπιστεύτηκαν τα έργα τους και πιο ειδικά αυτούς στην αρχή στα πρώτα χρόνια.

02B

Η εκδήλωση

Τη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς επιφύλαξε ο Didier Hespel, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης των Συνταξιούχων Υπαλλήλων των Ευρωπαϊκών Οργάνων (AIACE) που κατέφθασε από Βρυξέλλες για την εκδήλωση, και ο οποίος ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου με την ARTION για την επόμενη τετραετία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν παλιοί και νέοι συνεργάτες, εκπρόσωποι των ΜΜΕ ενώ το «παρών» έδωσαν επίσης πρόεδροι φορέων, εκπρόσωποι επιστημονικών εταιρειών από όλη την Ελλάδα, επιχειρηματικός κόσμος και πλήθος φίλων και συνεργατών.

Να σημειώσουμε, ότι η εταιρία ARTION εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε προσφέροντας υπηρεσίες οργάνωσης εκδηλώσεων, μετάφρασης-διερμηνείας και διοικητικής υποστήριξης, τη δε ατζέντα της εικοσαετούς της πορείας συνέθεσαν οι επιτυχείς αναλήψεις διεθνών έργων, οι εκδηλώσεις διπλωματικού χαρακτήρα, οι εκπροσωπήσεις παγκόσμιων ομοσπονδιών και οι διοργανώσεις διεθνούς βεληνεκούς σε Ελλάδα, Ευρώπη, Ασία και Αμερική.

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα