Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΧαλκιδικήΗ χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των ξενοδόχων Χαλκιδικής

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των ξενοδόχων Χαλκιδικής

Για πέμπτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε η λαμπερή χριστουγεννιάτικη – με φιλανθρωπικό χαρακτήρα- εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής.

Της Ντέπυς Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

Tο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό γκαλά των ξενοδόχων της Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, 18 Δεκεμβρίου, στο πολυτελές ξενοδοχείο «The MET».

Ο φετινός στόχος της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης ήταν, μεταξύ άλλων, η ενίσχυση του έργου του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τους καλεσμένους της εκδήλωσης καλωσόρισαν ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος, και τα μέλη του δς της ΕΞΧ – η γενική γραμματέας, Ρούλα Μυκωνιάτη, ο ταμίας, Γιάννης Λασπάς, η έφορος, Όλγα Τσαπανίδου, ο σύμβουλος Θωμάς Ασλανίδης.

DSCN9305

Από αριστερά: Γιάννης Λασπάς, Ρούλα Μυκωνιάτη, Γρηγόρης Τάσιος

Βράβευση

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε βράβευση για τη μακρόχρονη συνεργασία της ΕΞΧ με το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος καθώς και το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής. Τα βραβεία παρέλαβαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας – Θράκης, Νίκος Μανταμόπουλος, και ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος, Γιώργος Μαστροδημήτρης.

Να σημειώσουμε ότι μεταξύ των καλεσμένων, εκτός από διευθυντές ξενοδοχείων και στελέχη, μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων και του Σωματείου Ξενοδοϋπαλλήλων, το «παρών» έδωσαν και ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής σε θέματα τουρισμού, Γιάννης Γιώργος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Χαλκιδικής, Δημήτρης Χαδαλής, ο πρόεδρος της ΔΕΘ – Ηelexpo, Τάσος Τζήκας, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ- Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, η υπεύθυνη μάρκετιγνκ της ΕΞΧ, Τάνια Ακριτίδου, η υπεύθυνη Περιφερειακού Γραφείου Κεντρικής Μακεδονίας ΣΕΤΕ, Σοφία Μπουρνατζή, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, τόσο της Χαλκιδικής όσο και της Θεσσαλονίκης, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Γιώργος Τσαμασλής, τουριστικοί πράκτορες, εκπρόσωποι των ΜΜΕ κ.ά.

DSCN9302

Από αριστερά: Γιάννης Λασπάς, Γρηγόρης Τάσιος, Ντάνια Λυρτζή και Πάρις της Ενωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής

Προβλέψεις για την επόμενη τουριστική περίοδο

Ρωτήσαμε τον πρόεδρο της ΕΞΧ, Γρηγόρη Τάσιο, σχετικά με τις πρώτες προβλέψεις για την επόμενη τουριστική περίοδο και όπως δήλωσε στο debbiestravel.wordpress.com, «είναι νωρίς ακόμη για να κάνουμε προβλέψεις, μια πιο ξεκάθαρη εικόνα, θεωρούμε ότι θα έχουμε στις αρχές Μαρτίου».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Χαλκιδικής, Δημήτρης Χαδαλής, επισήμανε ότι εφόσον δεν υπάρξει ανατροπή στο πολιτικό – οικονομικό σύστημα, η χρονιά θα εξελιχθεί με ιδιαίτερα ανοδικά νούμερα.

Τέλος, σ’ ότι αφορά την πορεία της φετινής χρονιάς, σύμφωνα με τους εμπλεκόμενους φορείς, θα «κλείσει» με 26 εκατ. αφίξεις και 14,5 δισ. ευρώ σε άμεσα έσοδα, ενισχύοντας το ΑΕΠ με μια επιπλέον μονάδα.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα