Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

1η μερα Philoxenia

Αν και με πανελλαδική απεργία,τα πήγε καλά!
Η πρώτη μέρα της 31ης Philoxenia εξελίχθηκε,σε γενικές γραμμές,ικανοποιητικά,τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους εμπορικούς επισκέπτες!
Άλλωστε είχε και έναν “αέρα” ανανέωσης,φάνηκε,από τα κοκκινους διαδρόμους μέχρι την αλλαγή θέσεων των,επί χρόνια,εκθετών, αλλά και την εμφάνιση των σταντ τους.
Αλίμονο βεβαίως,δεν έλειψαν τα “θεαθήναι”-υπογραφές μνημονίων,βραβεύσεις ταξιδιωτικών γραφείων (των ίδιων και των ίδιων κάθε χρονιά),φωτογραφίες με άπειρα χαμόγελα,λες και όλα πάνε εξαιρετικά σ’ αυτόν τον τόπο,λες και κλείνουμε μ’ αυτό το ψεύτικο χαμόγελο τα μάτια στο ουσιαστικό πρόβλημα..
Όπως και να ‘χει,η υφυπουργός Τουρισμού,καθυστέρησε να κάνει το καθιερωμένο πέρασμα από τα Περίπτερα και τα σταντ των εκθετών -θα περάσει η δεν θα περάσει αναρωτιόντουσαν-τελικά πέρασε,έστω και με καθυστέρηση,οι αρμόδιοι έτρεχαν να είναι στο πόστο τους,για να την υποδεχτούν,αλλά και για την κλασική φωτογραφία…
Η βραδιά,ως είθισται,έκλεισε στο “The MET”,ήταν ΟΛΟΙ εκεί,και έτσι άλλωστε έπρεπε!
Συνεχίζουμε αύριο με τη 2η ημέρα της Philoxenia,όπου ότι και αν λέτε,αυτή η έκθεση Τουρισμου,οφείλει και πρέπει να έχει συνέχεια,με όλο και περισσότερες συμμετοχές!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα