Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΘεσσαλονίκη – Σμύρνη με Ellinair

Θεσσαλονίκη – Σμύρνη με Ellinair

Με δρομολόγια στο εσωτερικό και στη γραμμή «φιλέτο», Θεσσαλονίκη – Αθήνα, αλλά και στο εξωτερικό, η αεροπορική εταιρεία Ellinair, του Ομίλου Μουζενίδη, φιλοδοξεί να κερδίσει ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο του αεροπορικού επιβατικού κοινού.

Οι απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης προς το «Adnan Menderes» της Σμύρνης και αντίστροφα, πραγματοποιούνται δυο φορές την εβδομάδα. Τα δρομολόγια εκτελούνται κάθε Τρίτη και Σάββατο με ώρες αναχώρησης στις 18.00 και 10.00 αντίστοιχα και από κει στις 20.00 και 12.00 αντίστοιχα. Η διάρκεια της πτήσης είναι 50 λεπτά και εκτελείται με αεροσκάφος τύπου Airbus A319, 114 θέσεων.

Σ’ ότι αφορά τις τιμές των εισιτηρίων, σύμφωνα με τον εμπορικό διευθυντής της Ellinair, Σταύρο Δαλιάκα, η τελική τιμή των προνομιακών εισιτηρίων με επιστροφή θα είναι 100 ευρώ συμπεριλαμβανομένων φόρων και θα είναι διαθέσιμη για αγορά εισιτηρίων με επιστροφή έως 30 Νοεμβρίου 2015 και για πτήσεις έως 31 Ιανουαρίου 2016.

*Να σημειώσουμε ότι τα επίσημα εγκαίνια για την έναρξη των πτήσεων της Ellinair πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, στο αεροδρόμιο της Σμύρνης, παρουσία φορέων και επιχειρηματιών των δυο πόλεων. «Δημιουργούμε τη γέφυρα που θα εκμηδενίσει τις αποστάσεις» είπε μεταξύ άλλων, στο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ellinair, Γιάννης Μουζενίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα