Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΝέες πτήσεις φέρνει η αύξηση των τουριστών

Νέες πτήσεις φέρνει η αύξηση των τουριστών

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, η SWISS, όχι μόνο αυξάνει τις πτήσεις της προς Ζυρίχη αλλά προσθέτει, για πρώτη φορά, νέον προορισμό, τη Γενεύη.

Συγκεκριμένα, η πτήση Θεσσαλονίκη – Γενεύη ξεκινάει στις 20 Ιουνίου και θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο, με ώρα αναχώρησης στις 21.20 και άφιξη στην ελβετική πόλη στις 23.00. Η πτήση θα διαρκέσει ως τις 12 Σεπτεμβρίου.

Επιπρόσθετα, οι πτήσεις μεταξύ Θεσσαλονίκης – Ζυρίχης ξεκινούν την 1η Ιουλίου και θα διαρκέσουν ως τις 23 Οκτωβρίου. Θα πραγματοποιούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή.

Να υπενθυμίσουμε, ότι ο ελβετικός αερομεταφορέας είχε παρουσία στη Θεσσαλονίκη, από το 1982, και τον Οκτώβριο του 2012 πήρε την απόφαση να την εγκαταλείψει. Επανήλθε πέρυσι, πραγματοποιώντας πτήσεις, μονάχα κατά τη διάρκεια της θερινής σεζόν, και φέτος θα δώσει πιο δυναμικό «παρών».

Επιπρόσθετα, η Austrian, με την έναρξη του θερινού πτητικού προγράμματος (29 Μαρτίου) αυξάνει τις πτήσεις της στο Θεσσαλονίκη – Βιέννη σε καθημερινή βάση (από τέσσερις που ισχύουν τη χειμερινή περίοδο). Η πτήση αναχωρεί στις 16.00.

Ο Ομιλος Lufthansa

Ο Ομιλος Lufthansa επενδύει στην ελληνική αγορά και στην άνοδο του ελληνικού τουρισμού.

Οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου ((Lufthansa, Austrian, SWISS, Brussels) αυξάνουν τη συχνότητα των πτήσεων από/προς Ελλάδα ενώ προσθέτουν νέους δημοφιλείς προορισμούς στο θερινό πρόγραμμα πτήσεων, επενδύοντας στην ελληνική αγορά και στην άνοδο του ελληνικού τουρισμού.

Ταυτόχρονα οι Ελληνες επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους ακόμα περισσότερες επιλογές πτήσεων προς τους Ευρωπαϊκούς κόμβους του Ομίλου (Μόναχο, Φρανκφούρτη, Βιέννη, Βρυξέλλες και Ζυρίχη) αλλά και πρόσθετες δυνατότητες ανταπόκρισης σε όλο τον κόσμο, και ιδιαίτερα προς τη Βόρεια Αμερική και τη Δυτική Ευρώπη.

Το νέο δρομολόγιο που προσθέτει ο Ομιλος, από 30 Μαΐου, είναι η πτήση Μόναχο – Ηράκλειο, ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου για τους Ευρωπαίους και ειδικά για τους Γερμανούς.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα