debbiestravel Travel + more!

Travel, tourism news, travel in Greece & all over the world, food & travel,culture,economy

Νοστιμιές στο Ambrosia, Hyatt Regency Thessaloniki

Τι θα λέγατε για μια νοστιμότατη πάπια μαγειρεμένη σε κενό αέρος με κόκκινο λάχανο μπρεζέ, μήλα, σταφίδες και σάλτσα από ξινόμαυρο κρασί Φλώρινας;

Ή για ένα υπέροχο πιάτο μοσχαράκι γάλακτος Rib eye με σάλτσα κόκκινου κρασιού, σιρόπι βαλσάμικο, μαρμελάδα ντομάτας, ρόκα και παρμεζάνα!

Το δε κριθαρώτο με τα μοσχαρίσια μάγουλα, την ντομάτα και την ξηρή μυζήθρα είναι να…γλύφεις τα δάχτυλά σου!!

Όλα αυτά και άλλα νοστιμότατα πιάτα στο εστιατόριο Ambrosia του Hyatt Regency Thessaloniki, με την υπογραφή του executive chef, Κώστα Αραμπατζή.

Περισσότερα διαβάστε εδώ!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: