Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΒάση της Ryanair σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βάση της Ryanair σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Γιόρταζε την έναρξη της λειτουργίας της στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» πριν δυόμισι χρόνια, αρχικά με τέσσερα δρομολόγια σε πόλεις του εξωτερικού, και στη συνέχεια αυξάνοντας τα συνολικά σε δέκα τρία.

Η παρουσία της Ryanair σχεδόν μια τριετία στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνεται με δυο σημαντικές ανακοινώσεις: τη δημιουργία βάσης στον αερολιμένα της πόλης και την έναρξη τριών νέων προορισμών, στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό της χώρας μας.

Με το πέρας της ανακοίνωσης της low cost εταιρίας,  ο πρόεδρος της Ενωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων Μακεδονίας Θράκης, Βύρων Θεολόγης τονίζει «όποιος έρχεται στη Θεσσαλονίκη είναι καλοδεχούμενος, όμως να είναι με ίσους όρους στην αγορά». Σύμφωνα με τον κ. Θεολόγη, η, έως τώρα, πολιτική της συγκεκριμένης εταιρίας, ήταν να βρίσκεται ο τουριστικός πράκτορας απέναντί της. «Εμείς μέσα από κανάλια διανομής πουλάμε τα προϊόντα τόσο της Aegean όσο και των υπολοίπων αεροπορικών εταιριών. Καλώς να ορίσουν, να δουν όμως και την ελεύθερη αγορά» συμπληρώνει ο Βύρων Θεολόγης.

Παράλληλα, η Ryanair, ανακοίνωσε την 64η βάση της και στην Αθήνα, με την έναρξη έξι νέων προορισμών σε Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ρόδο, Πάφο, Λονδίνο και Μιλάνο.

Οι νέες πτήσεις της χαμηλού κόστους αεροπορικής ιρλανδικής εταιρίας ξεκινούν από την 1η Απριλίου.

Περισσότερα διαβάστε εδώ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα