debbiestravel Travel + more!

Travel, tourism news, travel in Greece & all over the world, food & travel,culture,economy

Στον «Γλυκάνισο»

Βρέθηκα στον «Γλυκάνισο», το ουζομεζεδοπωλείο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, και εκεί συνάντησα τον σεφ Γιώργο Βαγιωνά, ο οποίος έχει εμπειρία από το Hyatt Regency Thessaloniki, το Kempinski, το Living Room και όχι μόνο!

Δοκίμασα μερικές ιδιαίτερες γεύσεις όπως το εξαιρετικό τατάκι τόνου αλλά και καρπάτσιο από λαυράκι!

ImageΕνδιαφέρον είχαν και τα κεφτεδάκια από μπακαλιάρο σερβιρισμένα σ’ ένα καλόγουστο κεσεδάκι ενώ στα συν ήταν και το σταμναγκάθι.

Bakaliarokeftedakia

Τα αχνιστά μύδια ήταν ok, ίσως θα μπορούσαν να ήταν λίγο γευστικότερα.

Mydia axnista

Ευγενέστατο το προσωπικό αλλά και οι ιδιοκτήτες, Χρήστος και Σταύρος Σωτηρούδης.

Γλυκάνισος: οδός Μεγ. Αλεξάνδρου 46, Πυλαία, τηλ. 2310 302882.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: