Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΓαστρονομίαΚαλοκαιρινό μενού στο «THE MET»

Καλοκαιρινό μενού στο «THE MET»

ImageΕλληνικά προϊόντα με ασιατικές συνταγές παντρεύει στο ξενοδοχείο «THE MET» στη Θεσσαλονίκη ο executive chef Δημήτρης Τσανανάς μαζί με την δημιουργική του ομάδα όπως το μελωμένο χταποδάκι με φρέσκο θυμάρι και λουκάνικο Λευκάδος, το ρολό θαλασσινών σε ασιατικό φύλλο ρυζιού, το ριζότο lime-lemon με συνοδεία από φρέσκο καλαμάρι στην σχάρα και μελάνι σουπιάς κ.ά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα