Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΗ Θεσσαλονίκη μέσα από τα μάτια σου!

Η Θεσσαλονίκη μέσα από τα μάτια σου!

Τη Θεσσαλονίκη μέσα από τα μάτια και τις εμπειρίες των κατοίκων και των επισκεπτών της αναδεικνύει το τμήμα Τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.

Ανοικτή πρόσκληση προς όλους να συμμετάσχουν στη ψηφιακή προσπάθεια του τμήματος Τουρισμού απευθύνει ο δήμος Θεσσαλονίκης, με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού (27 Σεπτεμβρίου).

Το έμβλημα της Θεσσαλονίκης, ο Λευκός Πύργος (φωτ. Ντέπυ Χιωτοπούλου)

«Η Θεσσαλονίκη μέσα από τα μάτια σου» είναι ο τίτλος του θέματος που απευθύνει ο  δήμος Θεσσαλονίκης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2020, ενέργεια η οποία έχει ως στόχο να αναδειχθεί ο προορισμός Θεσσαλονίκη μέσα από τα μάτια και τις εμπειρίες των κατοίκων και των επισκεπτών της.

Τμήμα της Θεσσαλονίκης από ψηλά! (φωτ. Ντέπυ Χιωτοπούλου)

Φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στο πλαίσιο αυτό ο δήμος Θεσσαλονίκης ενθαρρύνει όλους να μοιραστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, YouTube, Twitter κτλ.), αύριο, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020, κείμενα με προσωπικές εμπειρίες, παλιές και νέες φωτογραφίες από την καθημερινότητα ή τη ζωή στην πόλη, προωθητικά βίντεο του Δήμου και άλλων φορέων, προσωπικά βίντεο ή οτιδήποτε άλλο φέρνει μια γλυκιά προσωπική ανάμνηση από τη Θεσσαλονίκη «μέσα από τα δικά σας μάτια».

Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης με μπόλικη κρέμα, άχνη και κανέλα! (φωτ. Ντέπυ Χιωτοπούλου)

*

-Για τις δημοσιεύσεις προτείνεται να χρησιμοποιηθούν τα hashtags #worldtourismday #wearethessaloniki #whytovisitthessaloniki #thessalonikistories #thessalonikimemories #thisisthessaloniki και με επισήμανση (tag) τα socialmedia του Δήμου:

Facebook: https://www.facebook.com/cityofthessalonikiofficial

Instagram: https://www.instagram.com/city.of.thessaloniki

YouTube: https://www.youtube.com/user/CityOfThessaloniki.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα