Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΝησιωτική ΕλλάδαΆνοιξε το Ikos Dassia στην Κέρκυρα

Άνοιξε το Ikos Dassia στην Κέρκυρα

Τους πρώτους πελάτες καλωσόρισαν χθες στο νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα Ikos Dassia στην περιοχή Δασιά της Κέρκυρας.

Άλλο ένα μέλος του Ομίλου Ikos Resorts έρχεται να προστεθεί, με το άνοιγμα του Ikos Dassia στην Κέρκυρα, προσφέροντας διακοπές πολυτέλειας all-inclusive.

Με το επενδυτικό πρόγραμμα του ξενοδοχειακού Ομίλου Sani Resort & Ikos Resorts, συνολικού ύψους 110εκατομμυρίων ευρώ, που ολοκληρώθηκε, δύο ιστορικά ξενοδοχεία της Κέρκυρας, ενώθηκαν σε μια ενιαία τουριστική μονάδα, 5΄αστέρων, ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και υψηλής αισθητικής.

Το συγκρότημα καταλαμβάνει έκταση 90 στρ. και αποτελείται από 411 πολυτελή δωμάτια, σουίτες και βίλες, εστιατόρια, 650 μ. αμμώδη παραλία, 7 θερμαινόμενες πισίνες, αθλητικές εγκαταστάσεις.

411 πολυτελή δωμάτια, σουίτες και βίλες περιλαμβάνει το ολοκαίνουργιο Ikos Dassia στην Κέρκυρα

Να σημειωθεί ότι τα δυο ξενοδοχεία που εκμεταλλευόταν ο Όμιλος Χανδρή, πέρασαν στη ιδιοκτησία του Ikos Resorts το Νοέμβριο του 2016.

«Είμαστε όλοι ιδιαίτερα περήφανοι γι’ αυτή τη νέα εξαιρετικής ποιότητας και κορυφαίας αισθητικής ξενοδοχειακή μονάδα, που έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό των Ikos Resorts» επισημαίνει ο πρόεδρος του Ομίλου Sani Resort & Ikos Resorts Σταύρος Ανδρεάδης.

*

– Το Ikos Dassia απέχει 12 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο και 10 χλμ. από το λιμάνι της Κέρκυρας.

– Η Ikos Resorts με το πρόγραμμα Dine out, προτείνει στους φιλοξενούμενους της εστιατόρια που βρίσκονται εκτός των ξενοδοχείων της, στα οποία μπορεί κανείς να γνωρίσει και να απολαύσει την τοπική κουζίνα. Επίσης, μέσα από το πρόγραμμα Local Discovery, προσφέρεται η δυνατότητα περιήγησης στο νησί της Κέρκυρας, με ξεναγήσεις στη φύση του νησιού, τα αξιοθέατα και τα μουσεία του.

-Η Ikos Resorts, σε όλους τους προορισμούς όπου δραστηριοποιείται, δίνει ιδιαίτερη σημασία στο περιβάλλον μέσα από τo πρωτοπόρo πρόγραμμα Ikos Green, ενώ παράλληλα στηρίζει την κοινωνική συνοχή και απασχόληση με τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Πέρα από το να προσθέσει μία ακόμη μονάδα υψηλού επιπέδου στην ελληνική τουριστική αγορά, η συγκεκριμένη επένδυση έρχεται να στηρίξει ουσιαστικά και την τοπική κοινωνία, τόσο κατά τη φάση της κατασκευής, όπου απασχολήθηκαν 1000 περίπου άτομα, όσο και κατά τη φάση της λειτουργίας της νέας μονάδας, οπότε ο συνολικός αριθμός των εργαζομένων ξεπερνάει ήδη τα 700 άτομα.

-Το Ikos Dassia στη Κέρκυρα έρχεται να προστεθεί στα Ikos Olivia και Ikos Oceania στη Χαλκιδική, τα οποία από τα 3 πρώτα χρόνια λειτουργίας τους κατέκτησαν την 1η και 3η θέση στη κατηγορία «Top All-Inclusive Resorts» στον κόσμο και στα φετινά Travelers’ Choice™ Awards του TripAdvisor, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής πλατφόρμας στο χώρο του παγκόσμιου τουρισμού.

-Η IKOS RESORTS, θυγατρική του ξενοδοχειακού Ομίλου LBRI, με βασικούς μετόχους τους  Σταύρο Α. Ανδρεάδη και Ανδρέα Α. Ανδρεάδη, τον Mathieu Guillemin, την Oaktree Capital Management LP, τη Goldman Sachs Asset Management, τη Hermes GPE και ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια, αποτελεί ένα καινοτομικό και ταχύτατα αναπτυσσόμενο σήμα Luxury All-Inclusive resort, το οποίο αυτή τη στιγμή διαθέτει τρία μοναδικά resort στην Ελλάδα, στη Χαλκιδική και στην Κέρκυρα. Το 2019 αναμένεται η δημιουργία νέου ξενοδοχείου στην Κω.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα