Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΣυνεργασία Sky Express και Amadeus

Συνεργασία Sky Express και Amadeus

Η αεροπορική εταιρία Sky Express και η εταιρεία παροχής προηγμένων τεχνολογικών λύσεων για την παγκόσμια ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία Amadeus ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Η Sky Express, η οποία πετά σε όλα τα δημοφιλή νησιά της Ελλάδας, επέλεξε να συνεργαστεί με την Amadeus και να διαθέσει το περιεχόμενό της σε συνεργαζόμενα με την Amadeus ταξιδιωτικά γραφεία σε όλο τον κόσμο.

Η συνεργασία αυτή θα δώσει την ευκαιρία στη Sky Express, η οποία έχει βραβευτεί από την ERA ως η αεροπορική εταιρία της χρονιάς για το 2014/15, να ενισχύσει τη στρατηγική ανάπτυξής της και την περαιτέρω επέκτασή της, συνδέοντας το brand της με ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο μέσω της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής κοινότητας παγκοσμίως.

Η αεροπορική εταιρία θα έχει πρόσβαση σε νέες αγορές, θα αποκτήσει νέους συνεργάτες και θα υιοθετήσει τεχνολογίες μέσα από τις οποίες θα μπορέσει να εξατομικεύσει και να διαφοροποιήσει τις υπηρεσίες της και να προσφέρει μια ενιαία εμπειρία σε όλα τα κανάλια.

«Στις προσπάθειές μας να αυξήσουμε την παγκόσμια πελατειακή μας βάση, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενό μας θα είναι διαθέσιμο και εύκολα προσβάσιμο σε όσο το δυνατόν περισσότερους ταξιδιώτες παγκοσμίως» αναφέρει ο εμπορικός διευθυντής της Sky Express Γιάννης Λιδάκης, προσθέτοντας ότι η συνεργασία τους με την Amadeus, θα οδηγήσει, μεταξύ άλλων, στην αύξηση των κερδών της αεροπορικής εταιρίας.

Από την πλευρά της η γενική διευθύντρια της Amadeus σε Ελλάδα & Κύπρο Εύα Καραμάνου επισήμανε ότι «στόχος μας στην Amadeus είναι να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας, είτε αεροπορικές εταιρείες είτε ταξιδιωτικά γραφεία, έτσι ώστε να μπορούν να αξιοποιούν προς όφελός τους την πιο προηγμένη τεχνολογία στην αγορά, να προσεγγίζουν περισσότερους ταξιδιώτες και κατ’επέκταση να μεγιστοποιήσουν τα έσοδά τους».

*

-Η Sky Express προστίθεται σε έναν κατάλογο 440+ αεροπορικών εταιρειών, μεταξύ των οποίων και 90+ υβριδικών αεροπορικών και εταιρειών χαμηλού κόστους, των οποίων οι ναύλοι και το περιεχόμενο merchandising διατίθενται στο παγκόσμιο κανάλι διανομής της Amadeus.

-Η Sky Express είναι μέλος της ERA και πραγματοποιεί πτήσεις σε 30 προορισμούς εντός Ελλάδας, συνδέοντας τα πιο δημοφιλή νησιά της χώρας με την ενδοχώρα. Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από νέας τεχνολογίας ATR αεροσκάφη.

-Επιπλέον, η Sky Express έχει αναπτύξει το μοναδικό προϊόν Island Hopper, το οποίο προσφέρει μια ιδιαίτερα ελκυστική υπηρεσία για πολλούς ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

-Από την πλευρά της η Amadeus είναι η κορυφαία εταιρεία παροχής προηγμένων τεχνολογικών λύσεων για την παγκόσμια ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία. Στους πελάτες της συγκαταλέγονται οι προμηθευτές ταξιδιού (αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, εταιρίες σιδηροδρόμων, ακτοπλοϊκές εταιρίες κλπ.), οι πωλητές ταξιδιών (ταξιδιωτικά γραφεία και ιστοσελίδες) και οι αγοραστές ταξιδιών (εταιρίες και ιδιώτες).

-H Amadeus απασχολεί περίπου 13.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο και λειτουργεί γραφεία στη Μαδρίτη (κεντρικά γραφεία), στη Νίκαια (γραφεία ανάπτυξης) και στο Έρντινγκ (κέντρο λειτουργίας), καθώς επίσης και 71 τοπικά Εμπορικά Γραφεία σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα