Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΠροσλήψεις προσωπικού από την Ryanair

Προσλήψεις προσωπικού από την Ryanair

Σε νέες προσλήψεις πληρώματος καμπίνας προχωράει η αεροπορική εταιρία Ryanair. Συγκεκριμένα, η  Crewlink, επίσημος συνεργάτης της Ryanair, για την κάλυψη θέσεων πληρώματος καμπίνας σε όλη την Ευρώπη, θα πραγματοποιήσει δυο συνεντεύξεις αξιολόγησης προσωπικού, στην Ελλάδα, μια στη Θεσσαλονίκη και μια στην Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη η ημέρα αξιολόγησης έχει οριστεί για τις 7 Φεβρουαρίου 2018 και στην Αθήνα για την επομένη, δηλαδή στις 8 Φεβρουαρίου.

Οφέλη

Όπως επισημαίνει η Crewlink, η θέση προσφέρει ανταγωνιστικό βασικό μισθό, μαζί με ένα γενναιόδωρο επίδομα πρόσληψης και ένα νέο μπόνους παραγωγικότητας για τα μέλη του προσωπικού που αριστεύουν σε αυτόν το ρόλο.

Ορισμένα από τα οφέλη για τη νέα θέση είναι ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης στη Ryanair, πιστοποιημένη βεβαίωση EASA για χρήση σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής σταδιοδρομίας, τριετή εγγυημένη σύμβαση μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την Crewlink, το ανταγωνιστικό πακέτο περιλαμβάνει, επίσης, επίδομα πρόσληψης 1.200 ευρώ, απεριόριστες ιδιαίτερα υψηλές εκπτώσεις για ταξίδια προσωπικού, ευέλικτο πρόγραμμα με 5 ημέρες εργασίας και 3 ημέρες ρεπό.

*

-Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση για τη συμμετοχή τους σε μια ημέρα κάλυψης θέσεων στην ιστοσελίδα http://www.crewlink.ie.

-Η Crewlink προσλαμβάνει, εκπαιδεύει και απασχολεί πληρώματα καμπίνας για την αεροπορική βιομηχανία, με περισσότερα από 5.000 μέλη πληρώματος αυτήν τη στιγμή στο δίκτυο της Ryanair.

-Η Ryanair μεταφέρει 129 εκατομμύρια επιβάτες ανά έτος με περισσότερες από 2.000 πτήσεις ημερησίως από 87 βάσεις, συνδέοντας περισσότερους από 209 προορισμούς σε 33 χώρες,.

-Ο στόλος της Ryanair ξεπερνά τα 430 αεροσκάφη Boeing 737 και με επιπλέον 240 Boeing 737 σε παραγγελία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα