Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΝέο low cost δρομολόγιο Αθήνα - Λονδίνο

Νέο low cost δρομολόγιο Αθήνα – Λονδίνο

Άλλο ένα δρομολόγιο στο πτητικό της πρόγραμμα προσθέτει η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία Wizz Air.

Το νέο δρομολόγιο αφορά την καθημερινή πτήση Αθήνα – Λονδίνο (Λούτον), η οποία θα ξεκινήσει στις 29 Απριλίου 2018, και με ναύλους που ξεκινούν από μόλις 29.99 ευρώ.

Η παραπάνω τιμή αφορά μονή διαδρομή, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και των βασικών χρεώσεων καθώς και της δωρεάν μεταφοράς χειραποσκευής διαστάσεων έως 55x40x23cm.

Όλες οι πτήσεις θα εκτελούνται με Airbus A320, 180 θέσεων και A321, 230 θέσεων.

9 δρομολόγια

Η WIZZ ξεκινά φέτος την πτητική δραστηριότητά της από την Αθήνα και προσφέροντας το 2018 συνολικά 9 δρομολόγια με πτήσεις χαμηλού κόστους, η αεροπορική εταιρία καταλαμβάνει τη θέση της τρίτης μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Εκτός από τη σύνδεση με το Λονδίνο, την άνοιξη 2018 θα ξεκινήσουν επίσης τα νέα δρομολόγια της WIZZ από την Αθήνα προς Βουκουρέστι, Κλουζ-Ναπόκα, Βουδαπέστη, Σόφια, Κιουτάισι, Κισινάου, Κατοβίτσε και Βίλνιους.

Το 2018, η WIZZ αυξάνει τη δραστηριότητά της κατά 657% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, με συνολικά περισσότερες από 730.000 διαθέσιμες θέσεις στα δρομολόγια της εταιρείας προς και από την Ελλάδα.

Επιπλέον, από την αρχή του 2017, 97.000 επιβάτες αξιοποίησαν τους χαμηλούς ναύλους της WIZZ και την εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία στο αεροσκάφος προς και από την Ελλάδα, αριθμός που αντιστοιχεί σε αύξηση 39% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

*

-Το εκτεταμένο δίκτυο της WIZZ από την Ελλάδα περιλαμβάνει πλέον 17 δρομολόγια σε 8 χώρες. Πετώντας από 6 ελληνικά αεροδρόμια, η εταιρεία ενισχύει την εισερχόμενη και εξερχόμενη τουριστική κίνηση και ενδυναμώνει τους επιχειρηματικούς δεσμούς με τις χώρες που εξυπηρετούνται με τα δρομολόγια.

-Η Wizz Air, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Κεντρική και στην Ανατολική Ευρώπη, επιχειρεί με ένα στόλο από 87 Airbus A320 και Airbus A321, και προσφέρει περισσότερα από 550 δρομολόγια από 27 βάσεις, συνδέοντας 145 προορισμούς σε 43 χώρες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα