Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΕλκυστικές προσφορές από το αεροδρόμιο Αθηνών!

Ελκυστικές προσφορές από το αεροδρόμιο Αθηνών!

Μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία εγκαινίασε πρόσφατα ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ) με ελκυστικές προσφορές σε τιμές εισιτηρίων!

Ticket Offers ονομάζεται η νέα υπηρεσία του ΔΑΑ, όπου μέσω της ιστοσελίδας του αεροδρομίου της Αθήνας, προσφέρει στον κάθε διαδικτυακό επισκέπτη μία σύγχρονη και φιλική εμπειρία πλοήγησης, σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες και προτιμήσεις του.

Το Ticket Offers (http://www.aia.gr/el/traveler/flight-info/ticket-offers) προσφέρει στον επισκέπτη της σελίδας του αεροδρομίου live ενημέρωση για ιδιαίτερα ελκυστικές προσφορές σε τιμές εισιτηρίων από τις αεροπορικές εταιρείες που πετούν προς/από την Αθήνα ή και χρησιμοποιούν την πόλη ως ενδιάμεσο σταθμό.

Πτήσεις και προορισμοί

Παράλληλα, μέσα από την ενότητα «Πτήσεις και Προορισμοί», ο επισκέπτης του site του αεροδρομίου έχει όπως πάντα πρόσβαση σε πληροφορίες πτήσεων σε πραγματικό χρόνο, στο δίκτυο απευθείας πτήσεων από την Αθήνα, στη νέα ενότητα δρομολογίων «Μέσω Αθήνας» και βέβαια, στο «Ticket Offers».

*

-Η νέα υπηρεσία ξεκίνησε στις 4 Αυγούστου με προσφορές από τις Emirates, Swiss, Blue Air, Royal Jordanian, Ryanair κ.ά.

-Καθημερινά εμπλουτίζεται με νέες προσφορές προσφέροντας στους χρήστες εύκολη και γρήγορη πλοήγηση καθ’ όλο το 24ωρο. Σημειώνεται ότι οι τιμές των προσφορών αντιστοιχούν σε ταξίδια μετ’ επιστροφής και περιλαμβάνουν όλους τους σχετικούς φόρους.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα