Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήUncategorizedΔιεθνής Ένωση Κρουαζιέρας: Δυναμώνει την παρουσία της στην Ανατολική Μεσόγειο

Διεθνής Ένωση Κρουαζιέρας: Δυναμώνει την παρουσία της στην Ανατολική Μεσόγειο

Η Διεθνής Ένωση Κρουαζιέρας (CLIA), η μεγαλύτερη στον κόσμο εμπορική ένωση για τον κλάδο της κρουαζιέρας, δυναμώνει την παρουσία της στην Ανατολική Μεσόγειο.

Στο πλαίσιο εκδήλωσης της CLIA στα «Ποσειδώνια 2018» στην Αθήνα, η CLIA ανακοίνωσε το διορισμό της Μαρίας Δεληγιάννη ως Εκπρόσωπο Κυβερνητικών και Δημοσίων Υποθέσεων Ανατολικής Μεσογείου.

Η κα. Δεληγιάννη θα έχει ως βάση της την Αθήνα και θα αναφέρεται στο Γενικό Γραμματέα της CLIA Europe. Η κα Δεληγιάννη έρχεται στην CLIA από την Ευρωπαϊκή Ένωση Εφοπλιστών (ECSA) στις Βρυξέλλες όπου ήταν υπεύθυνη για ζητήματα ναυτικής ασφάλειας, περιβάλλοντος καθώς και δραστηριοτήτων πλοίων υποστήριξης υπεράκτιων εγκαταστάσεων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Πρόεδρος της CLIA Europe και Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, δήλωσε «η κα. Δεληγιάννη θα εργαστεί στενά με διάφορους ναυτιλιακούς οργανισμούς στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, και ιδιαιτέρως με Ελληνικούς φορείς για την προώθηση της κρουαζιέρας. Η κρουαζιέρα είναι στενά συνδεδεμένη με τη ναυτιλία σε θέματα περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και συμβάλλει ενεργά στην προστασία των ωκεανών για τις μελλοντικές γενιές».

Νέοι προορισμοί

Από την πλευρά της η κα. Δεληγιάννη δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που εντάχθηκα στο δυναμικό της CLIA και ανυπομονώ να αναπτύξω αυτό το νέο ρόλο και να χτίσουμε την εικόνα της κρουαζιέρας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Ο στόχος μου είναι να αναδείξω τη σημασία της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου για την κρουαζιέρα και να ανοίξουμε καινούργιους προορισμούς. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους τοπικούς φορείς για την επίτευξη αυτού του σκοπού».

Στόχος της Μαρίας Δεληγιάννη είναι η ανάδειξη της σημασίας της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου για την κρουαζιέρα και το άνοιγμα νέων προορισμών

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα