Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΝησιωτική ΕλλάδαΝέοι γενικοί διευθυντές στα Grace Hotels

Νέοι γενικοί διευθυντές στα Grace Hotels

Νέοι γενικοί διευθυντές ορίζονται στα πολυτελή ξενοδοχεία Grace Hotels, σε Μύκονο και Σαντορίνη.

Τα Grace Hotels, η βραβευμένη εταιρεία πολυτελών ξενοδοχείων που προσφέρουν ποιοτική διαμονή στα πιο δημοφιλή θέρετρα και πόλεις του κόσμου, ορίζουν νέους γενικούς διευθυντές τόσο στο Grace Santorini όσο και στο Grace Mykonos.

Το Grace Santorini με την καταπληκτική θέα!

Συγκεκριμένα, γενικός διευθυντής στο Grace Santorini ορίζεται ο Γιώργος Βλαχόπουλος, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό των Grace Hotels μετά από τη συνεργασία του με το Radisson Hotel Group.

Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με κορυφαία ξενοδοχεία, από τη θέση του διευθυντή δωματίων στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton στην Ταϊλάνδη, και από τη θέση διευθυντή ξενοδοχείου στο Aqua Blu Boutique Hotel & Spa στην Κω. Το 2012, ανέλαβε τη θέση του γενικού διευθυντή στο ξενοδοχείο Nihi Sumba Island (πρώην Nihiwatu) στην Ινδονησία, το οποίο ψηφίστηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου από τους αναγνώστες του έγκριτου περιοδικού Travel + Leisure.

Γενικός διευθυντής στο Grace Santorini ορίζεται ο Γιώργος Βλαχόπουλος

Grace Mykonos

Στο Grace Mykonos γενικός διευθυντής ορίζεται ο Γιώργος Περουτσέας, ο οποίος με 28 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της φιλοξενίας, ανέλαβε την ηγεσία της ομάδας του Grace Mykonos μετά τη συνεργασία του με τα IFA Hotels & Resorts στο Λονδίνο και έχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία σε ξενοδοχεία στο Λονδίνο και την Ελλάδα.

Ο κ. Περουτσέας έχει αποκτήσει βαθιά γνώση του κλάδου μέσω της πολυετούς θητείας του σε ηγετικές θέσεις, όπως εκείνη του Περιφερειακού Διευθυντή για την περιοχή EMEA (Europe, Middle East & Asia) με ευθύνη για το brand performance και τα hotel openings του ομίλου Meliá Hotels International, με τον οποίο συνεργάστηκε για έξι χρόνια, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου. Πριν από αυτό κατείχε διάφορες επιχειρησιακές θέσεις  στο ξενοδοχείο Hyatt Regency London – The Churchill στο Λονδίνο.

Στο Grace Mykonos γενικός διευθυντής ορίζεται ο Γιώργος Περουτσέας

*

– Τα Grace Hotels είναι η βραβευμένη εταιρεία πολυτελών ξενοδοχείων που προσφέρουν ποιοτική διαμονή στα πιο δημοφιλή θέρετρα και πόλεις του κόσμου.

-Από το 2007 που λειτούργησε το  πρώτο ξενοδοχείο της εταιρείας στην Ελλάδα, τα Grace Hotels έχουν κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση.

-Το ξενοδοχείο Grace Santorini είναι ανοιχτό για την καλοκαιρινή περίοδο από τις 15 Απριλίου 2018 έως τις 31 Οκτωβρίου 2018. Γιορτάζοντας φέτος το δέκατο έτος λειτουργίας του και έχοντας λάβει διαχρονικά εξαιρετικές κριτικές, το ξενοδοχείο διαθέτει 21 δωμάτια και σουίτες που προσφέρουν μαγευτική θέα από την κορυφή ενός λόφου σε ένα από τα πιο ρομαντικά νησιά της Ελλάδας.

– Το πολυτελές boutique ξενοδοχείο Grace Mykonos είναι ανοιχτό από τις 27 Απριλίου 2018 έως και τις 14 Οκτωβρίου 2018. Το  ξενοδοχείο διαθέτει 32 δωμάτια και βρίσκεται πάνω από την παραλία του Αγίου Στεφάνου, συνδυάζοντας την παραδοσιακή μυκονιάτικη αρχιτεκτονική με σύγχρονα υλικά, υφάσματα και σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

Το Grace Mykonos βρίσκεται πάνω από την παραλία του Αγίου Στεφάνου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα