Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΗμέρα Καριέρας για αεροπορικές προσλήψεις

Ημέρα Καριέρας για αεροπορικές προσλήψεις

Open Day διοργανώνει αεροπορική εταιρία, αναζητώντας υποψήφιους ανοιχτούς στις προκλήσεις, φιλικούς, εξυπηρετικούς με διάθεση.

Συγκεκριμένα, η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως, με έδρα στο Ντουμπάι, αναζητά υποψήφιους με διάθεση να προσφέρουν τη βραβευμένη αεροπορική εμπειρία της εταιρίας στους επιβάτες.

Εκείνοι που επιθυμούν να ξεκινήσουν την αεροπορική τους καριέρα, μπορούν να επισκεφθούν τα «Open Day» της Emirates, με το βιογραφικό τους στα αγγλικά και μία πρόσφατη φωτογραφία.

Για την παρακολούθηση των «Open Day» οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους, ενώ συστήνεται η ηλεκτρονική εγγραφή μέσω του site της Emirates. Οι υποψήφιοι είναι πιθανόν να χρειαστεί να παραμείνουν όλη την ημέρα στο χώρο και εκείνοι που θα περάσουν στην επόμενη φάση, θα ενημερωθούν για πιθανές επιπρόσθετες αξιολογήσεις και συνεντεύξεις.

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι ημέρες καριέρας «Open Day» της Emirates θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα στην Αθήνα, η Open Day έχει οριστεί για τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental (Λ. Συγγρού 89 – 93).

Αντίστοιχα, στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48), στις 9.00 π.μ. ακριβώς.

*

-Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές και τη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων είναι διαθέσιμες εδώ.

-Οι υποψήφιοι για το Πλήρωμα Θαλάμου απολαμβάνουν μια σειρά από παροχές στις οποίες περιλαμβάνονται αφορολόγητα εισοδήματα, δωρεάν διαμονή στο Ντουμπάϊ και μεταφορά από/προς τη δουλειά, ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη, καθώς και αποκλειστικές εκπτώσεις για αγορές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο Ντουμπάϊ.

-Τα σημαντικά οφέλη των ταξιδιωτικών παροχών για το Πλήρωμα Θαλάμου και για τις οικογένειες και τους φίλους τους αποτελούν ένα ακόμα αξιόλογο πλεονέκτημα, καθώς το διευρυμένο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates προσφέρει πολλές ευκαιρίες για ταξίδια στις έξι ηπείρους που πετά η αεροπορική εταιρεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα