Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΣυνεργασία Emirates και flydubai

Συνεργασία Emirates και flydubai

Τα πρώτα δρομολόγια κοινού κωδικού ανακοίνωσαν η Emirates και η flydubai.

Μετά την έναρξη της συνεργασίας τους, που ανακοίνωσαν σήμερα, η Emirates θα επεκτείνει το δίκτυό της, εντάσσοντας σε αυτό 29 προορισμούς της flydubai σε τρεις ηπείρους.

Το νέο δίκτυο που προκύπτει από αυτή τη συνεργασία, μέσω του συστήματος κοινών κωδικών, θα προσφέρει στους επιβάτες μεγαλύτερη συχνότητα και ευκολότερη πρόσβαση σε ακόμη περισσότερους προορισμούς ανά τον κόσμο, με το πλεονέκτημα της απευθείας μεταφοράς των αποσκευών στον τελικό προορισμό.

Εμπειρία

Σε όλη τη διάρκεια κάθε ταξιδιού, η Emirates και η flydubai θα προσφέρουν στους ταξιδιώτες μια εμπειρία που θα αντικατοπτρίζει τα μοναδικά χαρακτηριστικά και των δύο εταιριών.

Όταν η κράτηση θα γίνεται με κοινό κωδικό, οι επιβάτες της Emirates θα λαμβάνουν δωρεάν γεύματα, καθώς και  το επιτρεπόμενο όριο αποσκευών της Emirates σε πτήσεις που πραγματοποιούνται από τη flydubai τόσο στην Business, όσο και στην Οικονομική Θέση.

Στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, το σημείο σύνδεσης των πτήσεων, η εμπειρία της μετεπιβίβασης γίνεται πιο ευχάριστη, ενώ με τη νέα συνεργασία οι επιβάτες μπορούν να επωφεληθούν από το μειωμένο ελάχιστο χρόνο σύνδεσης κατά 120 λεπτά μεταξύ της βάσης της Emirates στο Terminal 3 και της flydubai στο Terminal 2.

Προορισμοί

Οι προορισμοί των πτήσεων κοινών κωδικών της συνεργασίας Emirates και flydubai είναι οι: Ασμάρα (Ερυθραία), Βελιγράδι (Σερβία), Κίεβο (Ουκρανία), Τζούμπα (Νότιο Σουδάν), Κρασνοντάρ (Ρωσία), Σαμάρα (Ρωσία), Καζάν (Ρωσία), Μινεράλνιε Βόντι (Ρωσία), Οδησσός (Ουκρανία), Πράγα (Τσεχία), Ροστόφ επί του Ντον (Ρωσία), Σαράγεβο (Βοσνία & Ερζεγοβίνη), Σκόπια (ΠΓΔΜ), Σόφια (Βουλγαρία), Τιφλίδα (Γεωργία), Κουβέιτ (Κουβέιτ), Μπακού (Αζερμπαϊτζάν), Λάκναου (Ινδία), Αβάζ (Ιράν), Μπαντάρ Αμπάς (Ιράν), Ισφαχάν (Ιράν), Λαρ (Ιράν), Σιράζ (Ιράν), Νατζάφ (Ιράκ), Μπισκέκ (Κιργισία), Μουσκάτ (Ομάν), Σαλάλα (Ομάν), Γεκατερίνμπουργκ (Ρωσία), Βουκουρέστι (Ρουμανία).

*

-Η σημερινή ανακοίνωση (σ.σ. Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017) είναι η πρώτη φάση μιας ευρείας συμφωνίας μεταξύ Emirates και flydubai, η οποία στο μέλλον πρόκειται να εντάξει επιπλέον συνδέσεις μεταξύ πόλεων, καθώς η συμφωνία κοινών κωδικών ολοένα διευρύνεται και τα δίκτυα και των δύο εταιριών βελτιστοποιούνται.

-Στην πρώτη φάση της συνεργασίας, τα μέλη της Emirates Skywards μπορούν να κερδίσουν μίλια Skywards και Skywards Tier σε πτήσεις κοινών κωδικών μέσω του υπάρχοντος προγράμματος Skywards mileage.

-Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση από τις 3 Οκτωβρίου μέσω της ιστοσελίδας της Emirates, μέσω των κέντρων εξυπηρέτησης της αεροπορικής εταιρίας ή των ταξιδιωτικών πρακτορείων. Τα δρομολόγια ξεκινούν από τις 29 Οκτωβρίου 2017.

-Η Emirates ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1985 διαθέτοντας μόνο δύο αεροσκάφη. Σήμερα, διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους του κόσμου, αποτελούμενο αποκλειστικά από Airbus A380 και Boeing 777, προσφέροντας στους επιβάτες τις ανέσεις των υπερσύγχρονων, κορυφαίων αεροσκαφών ευρείας ατράκτου.

-Έχοντας ως βάση το Ντουμπάι, η flydubai, από το 2009, οπότε και ξεκίνησε τη λειτουργία της, έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο περισσότερων από 90 προορισμών σε 44 χώρες, εισήγαγε 63 νέα δρομολόγια προς προορισμούς οι οποίοι προηγουμένως δεν συνδέονταν απευθείας με το Ντουμπάι ή δεν εξυπηρετούνταν από κάποιον εθνικό μεταφορέα των ΗΑΕ με βάση το Ντουμπάι.

-Η flydubai λειτουργεί ένα στόλο 58 αεροσκαφών Boeing 737-800 νέας γενιάς και θα παραλάβει περισσότερα από 100 νέα αεροσκάφη μέχρι το τέλος του 2023.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα