Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΝέα ταξιδιωτικά πακέτα προτείνει το «Athos Hellas»

Νέα ταξιδιωτικά πακέτα προτείνει το «Athos Hellas»

Με αναβαθμισμένη την ποιότητα των ταξιδιωτικών του πακέτων αλλά και της επιλογής των καταλυμάτων, η ομάδα του ταξιδιωτικού πρακτορείου «Athos Hellas», εμπλουτίζει το πρόγραμμά του και προτείνει νέα προϊόντα, ελκυστικότερα από εκείνα που προσφέρει το διαδίκτυο.

Της Ντέπυς Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

«Είμαστε προϊόν πολυτελείας» μου είπε, βασικός εμπλεκόμενος του τουριστικού προϊόντος, που γνωρίζει την αγορά εκ των έσω, κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης που πραγματοποίησε, όπως κάθε χρόνο, το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Athos Hellas».

Αναμφίβολα η χρονιά που μας πέρασε, ήταν από τις πλέον δύσκολες, η οποία δεν άφησε ανεπηρέαστους και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

«Το 2015 ήταν μια από τις χειρότερες χρονιές, ωστόσο στόχος μας ήταν να πραγματοποιούνται οι εκδρομές που είχαμε προγραμματισμένες και βεβαίως να μην έπεφτε η ποιότητά μας» είπε ο πρόεδρος του «Athos Hellas», Χρήστος Παπαδόπουλος, στο πλαίσιο της χθεσινής εκδήλωσης που πραγματοποίησαν σε κοσμικό bar restaurant της Θεσσαλονίκης για την κοπή βασιλόπιτας.

DSCN9404

Όπως ο ίδιος είπε, εκτός από τα capital controls στην καρδιά του καλοκαιριού, τον φόβο και την ανασφάλεια του κόσμου αλλά και τα τρομοκρατικά χτυπήματα που συνέβησαν σε Παρίσι, Κωνσταντινούπολη, υπήρχαν και τεχνικά θέματα, σχετικά με τον τρόπο πληρωμών, που δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο το έργο τους.

Ο κ. Παπαδόπουλος επισήμανε ότι παρά τα όποια προβλήματα, κατάφεραν να εκτελέσουν τρία τσάρτερ για Πράγα και δυο για Ντουμπρόβνικ, τόσο την 28η Οκτωβρίου όσο και την περίοδο των Χριστουγέννων, ενώ για το Παρίσι, Λονδίνο και Ρώμη, έδωσαν οικονομικότερα πακέτα ώστε να αφήσουν ικανοποιημένους τους πελάτες τους.

«Προσπαθούμε για το καλύτερο, και, μεταξύ άλλων, αυτό που πρέπει να παρέχουμε στους πελάτες μας, είναι και η ασφάλεια» είπε ο Χρήστος Παπαδόπουλος.

Νέα προϊόντα για το 2016  

Και μπορεί, ο Ιανουάριος να είναι ένας από τους χειρότερους μήνες τα τελευταία έτη, που βιώνουν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες, ωστόσο οι ημέρες που προ(σ)καλούν για μια απόδραση πλησιάζουν.

Του Αγίου Βαλεντίνου (Κυριακή 14 Φεβρουαρίου), Καθαρά Δευτέρα (14 Μαρτίου), 25η Μαρτίου (Παρασκευή) και αργότερα το Πάσχα (Πρωτομαγιά) είναι ημερομηνίες ιδανικές για αποδράσεις και ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

«Προωθούμε νέα προϊόντα, νέα πακέτα, τα οποία θα είναι ελκυστικότερα από αυτά που δίνει το διαδίκτυο» επισήμανε ο κ. Παπαδόπουλος συμπληρώνοντας ότι στον εμπλουτισμό των προγραμμάτων τους, μεταξύ άλλων, θα προσθέσουν προαιρετικά μια βόλτα με τζιπ, μια θαλάσσια κρουαζιέρα κ.ά.

DSCN9410

Δώρα και τυχεροί

Αρκετές ήταν και οι κληρώσεις της χθεσινής βραδιάς με τους τυχερούς να έχουν κερδίσει 2 αεροπορικά εισιτήρια για Βαρκελώνη (από την Aegean), 2 αεροπορικά εισιτήρια για Σαντορίνη (από την Astra Airlines), 2 αεροπορικά εισιτήρια για προορισμούς εσωτερικού (από την Astra Airlines), 4ήμερο στην Κέρκυρα για την περίοδο του Πάσχα, 5ήμερο στην Πάρο, διαμονή στο Dion Palace στην Πιερία, διαμονή στο Olympia Bay επίσης στην Πιερία, 5ήμερη διαμονή στο ξενοδοχείο Metropol Palace στο Βελιγράδι, 3ήμερη διαμονή στο Sofia Hotel Balkan, The Luxury Collection στη Σόφια, 2ήμερη διανυχτέρευση στον παραδοσιακό ξενώνα Έναστρον στον Παλαιό Παντελεήμονα Πιερίας και 2ήμερη διανυχτέρευση στον ξενώνα Αλσηίδες στο Παλαιό Ελατοχώρι Πιερίας.

DSCN9413

Tips

  • Νέους προορισμούς ετοιμάζεται να προσθέσει στο πτητικό της πρόγραμμα η Astra Airlines, η οποία κλείνει 8 χρόνια παρουσίας στους αιθέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ως εποχικό δρομολόγιο για τη θερινή σεζόν μπαίνει η Μήλος, στις Ανατολικές Κυκλάδες, ενώ ως κανονικές πτήσεις εξετάζονται πόλεις των Βαλκανίων, όπως η Σόφια, τα Τίρανα αλλά και το Βουκουρέστι. Για τις Απόκριες και την 25η Μαρτίου θα μπουν πτήσεις για Δαλματία – Ντουμπρόβνικ ενώ για τις ημέρες του Πάσχα, θα μπουν απευθείας πτήσεις για Μύκονο και Σαντορίνη. Επίσης, τον Απρίλιο δημιουργείται βάση της αεροπορικής εταιρίας και στο Ηράκλειο.
  • Από την άλλη πλευρά η Ellinair, μπορεί να διέκοψε το απευθείας Θεσσαλονίκη – Σμύρνη, που τόσο πολύ «υποστήριξαν» οι φορείς της πόλης, και όχι μόνο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μας, επανέρχεται το Μάιο, δυο φορές την εβδομάδα, όπως άλλωστε είχε ξεκινήσει. Το επιχείρημα Θεσσαλονίκη – Αθήνα δεν προχώρησε, οπότε και διακόπηκε, ενώ κρατάει το Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο. Για τη θερινή σεζόν μπαίνει το απευθείας για Σαντορίνη και υπό συζήτηση είναι το Θεσσαλονίκη για Μύκονο και Ρόδο. Τον Μάιο ξεκινούν πτήσεις και για 5 πόλεις της Γερμανίας ενώ συζητιέται σύνδεση και για την Κύπρο με άνοιγμα γραφείου του Ομίλου, στον οποίο ανήκει η αεροπορική εταιρία, στη Λεμεσό.
  • Σ’ ότι αφορά την Aegean, αποτελεί σταθερή αξία, με έναν στόλο που αποτελείται από 58 αεροσκάφη (35 Airbus Α320, 8 Airbus Α321, 1 Airbus Α319 καθώς και 14 Bombardier Q), ενώ αποτελεί μέλος της παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας Star Alliance από το 2010. Διαθέτει 9 βάσεις, το δε πρόγραμμά της περιλαμβάνει ένα δίκτυο 134 προορισμών (100 εξωτερικού και 34 εσωτερικού ) σε 42 χώρες και την Ελλάδα, με 15.400.000 διαθέσιμες θέσεις. Πρόσφατα έχουν προστεθεί συνεργάτες της Aegean στη Θεσσαλονίκη στο πρόγραμμα Miles + Bonus ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για 6η φορά, βραβεύτηκε από τα Skytrax World Airline Awards ως η «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρία στην Ευρώπη» για το 2015.
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα