Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΗ ΤΡΑΙΝΟΣΕ με προσφορές και νέες υπηρεσίες!

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με προσφορές και νέες υπηρεσίες!

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοινώνει ειδικές προσφορές και νέες υπηρεσίες για τους επιβάτες που ταξιδεύουν με τρένο.

Ντ. Χ. (hiotopoulou@gmail.com)

Συγκεκριμένα, υλοποιεί σχέδιο δημιουργίας νέου “έξυπνου” εισιτηρίου, το οποίο θα διαθέτει πολλαπλές δικλίδες ασφαλείας, θα εκδίδεται άμεσα και θα είναι ονομαστικό.

Επίσης το επόμενο διάστημα στα φυσικά σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όλη την Ελλάδα, οι επιβάτες θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια με τη χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών μέσω τερματικών POS.

Ακόμη, δημιουργείται το club των φίλων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προσφέροντας πρόσβαση στις εκπτωτικές προσφορές και σύντομα εισάγουνε πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών MILES & BONUS αντίστοιχο με αυτό των αεροπορικών εταιριών.

dscn9328

Κάρτα Inter City 6+1

Με την κάρτα αυτή πληρώνετε 6 ταξίδια και κερδίζετε 1 ταξίδι ΔΩΡΕΑΝ σε διάστημα ενός χρόνου!

Σε φοιτητές, σπουδαστές και μαθητές άνω των 12 ετών προσφέρεται επιπλέον έκπτωση 10% στην τιμή της κάρτας Inter City 6+1!

Εισιτήρια πολλαπλών διαδρομών

Παρέχουν στον κάτοχό τους έκπτωση 22%-50% για συχνά ταξίδια στην ίδια διαδρομή και ισχύουν για 6, 15 και 30 ημέρες ή για μεγαλύτερη διάρκεια ανάλογα με τη γραμμή ή για συγκεκριμένο αριθμό ταξιδίων που επιλέγει ο επιβάτης.

Κάρτα Τρίτης Ηλικίας

Με την κάρτα Τρίτης Ηλικίας για άτομα άνω των 65 ετών, παρέχονται 5 ταξίδια δωρεάν στην 1η και στη 2η θέση και έκπτωση 50% για απεριόριστο αριθμό ταξιδίων μέσα σε ένα χρόνο.

Οικογενειακή κάρτα

Οι οικογένειες μπορούν να ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, για έναν χρόνο με έκπτωση 25% στις τιμές εισιτηρίων εφόσον συνταξιδεύουν 2 άτομα και με έκπτωση 50% όταν συνταξιδεύουν από 3 μέχρι 8 μέλη της οικογένειας.

Η κάρτα κοστίζει 13 ευρώ και αναγράφονται σε αυτήν τα μέλη της οικογένειας που μπορούν να ταξιδεύουν με έκπτωση.

Ειδικές τιμές εισιτηρίων

Για τις διαδρομές στην Ελλάδα, στις αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, παρέχονται εκπτώσεις με εξαίρεση ορισμένες διαδρομές:

-Έκπτωση 50%σε παιδιά 4–12 ετών, μαθητές, πολύτεκνους, ανάπηρους Πολέμου και συνοδούς τους, άτομα με αναπηρίες (ΑμΕΑ)

-Έκπτωση 25% Φοιτητές–Σπουδαστές ΑΕΙ και ΤΕΙ

-Έκπτωση 20% Εισιτήρια με επιστροφή

-Εκπτώσεις 30%-50% για ομάδες άνω των 6 ατόμων

-Έκπτωση 25% Στους νέους κάτω των 26 και σε άτομα πάνω από 65 ετών.

Όλες οι παραπάνω εκπτώσεις εφαρμόζονται διαδοχικά μέχρι συνολικού ποσού έκπτωσης ύψους 40% στην πλήρη τιμή του εισιτηρίου.

Υπηρεσίες για τον επιβάτη

Αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας μέσα στο τραίνο, με την ανανέωση των κυλικείων μας και την παροχή βελτιωμένου σήματος κινητής τηλεφωνίας.

Προσφέρουμε τη δυνατότητα μεταφοράς του ΙΧ αυτοκινήτου των επιβατών μας μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης.

dscn8334

Υπηρεσίες στο σταθμό

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέσω των Συστημάτων Πληροφόρησης Επιβατικού Κοινού (Passenger Information Services/PIS) που έχουν εγκατασταθεί στις εισόδους, τους χώρους αναμονής και τις αποβάθρες των Σιδηροδρομικών Σταθμών Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λάρισας, αλλά και στους κύριους σταθμούς της Προαστιακής Γραμμής Αεροδρόμιο-Κιάτο, Δουκ. Πλακεντίας, ΣΚΑ, Α. Λιόσια, Κόρινθος, Κιάτο, δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες και επισκέπτες να πληροφορηθούν για τις ώρες άφιξης, αναχώρησης και διέλευσης των αμαξοστοιχιών σε πραγματικό χρόνο.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα χρήσης θυρίδων φύλαξης χειραποσκευών (lockers) με χρονοχρέωση, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, σε επιβάτες και επισκέπτες των Σιδηροδρομικών Σταθμών: Αθήνας (ωράριο λειτουργίας: 06:00-00:00), Θεσσαλονίκης (όλο το 24ωρο), Πάτρας (ωράριο λειτουργίας: 05:30-21:30).

Για περισσότερες πληροφορίες για τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511  ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr

Tip

Για τα διεθνή δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, από/προς Θεσσαλονίκη, διαβάστε ΕΔΩ!

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα