Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΟι ξενοδόχοι και ο Οργανισμός Τουρισμού

Οι ξενοδόχοι και ο Οργανισμός Τουρισμού

Οι ξενοδόχοι της Θεσσαλονίκης εκφράζουν την ικανοποίησή τους με αφορμή τη διαφαινόμενη αλλαγή πλεύσης του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής (ΟΤΘ) και Μάρκετινγκ Νομού Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, ζητούν την άμεση υλοποίηση των συμφωνηθέντων, που είχαν αποφασιστεί κατά τη διάρκεια της πρόσφατης γενικής συνέλευσης του ΟΤΘ, για να μη χαθεί η φθινοπωρινή περίοδος.

Στη σύσκεψη που προηγήθηκε της τελευταίας γενικής συνέλευσης του ΟΤΘ υπό τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα είχαν αποφασισθεί τα εξής:
-επανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού σε σώμα και επιστροφή στην προτεραία δομή του με πρόεδρο τον εκπρόσωπο της Π.Κ.Μ., αναπληρωτή πρόεδρο τον εκπρόσωπο του δήμου Θεσσαλονίκης και αντιπρόεδρο τον εκπρόσωπο της Ε.Ξ.Θ.
-εκχώρηση και ανάθεση στον εκπρόσωπο της Ε.Ξ.Θ. των αρμοδιοτήτων για την εποπτεία των δράσεων Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ.
-άμεση πρόσληψη επαγγελματία στελέχους για τη σχεδίαση, υλοποίηση και προώθηση ενεργειών Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ, με στόχο την κατάρτιση ενός πλάνου στρατηγικού σχεδιασμού τουριστικής προβολής του προορισμού.
Να σημειωθεί ότι η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ) υποδεικνύει ως νέο εκπρόσωπό της στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης τον γενικό γραμματέα του ΔΣ της, Σωκράτη Κίρτσιο.

*

-Η ΕΞΘ εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη διαφαινόμενη αλλαγή πλεύσης του ΟΤΘ, σε μια πιο τεχνοκρατική και επαγγελματική κατεύθυνση που θα συμβάλλει καθοριστικά στην ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προφίλ της περιοχής και στην καλύτερη προώθηση της Θεσσαλονίκης ως ελκυστικού προορισμού στην Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό.

– Κατά τη διάρκεια της τελευταίας γενικής συνέλευσης του ΟΤΘ – στην οποία συμμετείχε και η ΕΞΘ – διαπιστώθηκε η πρόθεση υποστήριξης του παραπάνω σκοπού, τόσο από πλευράς του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, όσο και από σχετική επιστολή που απέστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

– Η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον Ο.Τ.Θ. με την οποία ζητά την άμεση υλοποίηση των συμφωνηθέντων, για να μη χαθεί η φθινοπωρινή περίοδος.  Επιπλέον, κατέβαλε την πρώτη δόση του μεριδίου που της αναλογεί ως συνδρομή της στον Ο.Τ.Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα