Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΧαλκιδικήΑνοίγει ξενοδοχείο «κόσμημα» στη Χαλκιδική

Ανοίγει ξενοδοχείο «κόσμημα» στη Χαλκιδική

Μια νέα επένδυση στη Χαλκιδική, αναμένεται φέτος, να προσθέσει πολλά «αστέρια» στον προορισμό και παράλληλα να επεκτείνει την τουριστική σεζόν.

Της Ντέπυς Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

Πρόκειται για την ξενοδοχειακή μονάδα πέντε αστέρων «Miraggio Thermal Spa Resort» στη θέση Κάνιστρο, στο Παλιούρι Κασσάνδρας, αναπτυγμένη σε έκταση 330 στρεμμάτων. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Northpress.gr, οι πρώτοι πελάτες, οι οποίοι θα είναι Γερμανοί και Άγγλοι, αναμένονται περί τα τέλη Μαΐου, και συγκεκριμένα στις 25 Μαΐου. «Ωστόσο, ίσως υπάρξουν και νωρίτερα οι πρώτες διανυκτερεύσεις», αναφέρουν πηγές στο Northpress.gr.

Η νέα επένδυση, σε πρώτη φάση, θα αποτελείται από 300 δωμάτια, 5 εστιατόρια, 6 μπαρ, συνεδριακό χώρο, κέντρο spa 3.000 τετραγωνικών μέτρων. Η δε υπερσύγχρονη μαρίνα σκαφών αναψυχής 81 θέσεων αναμένεται να δοθεί σε λειτουργία μετά το Πάσχα. Αυτή τη στιγμή τοποθετούνται τα έπιπλα, τα διάφορα διακοσμητικά, γίνονται φυτεύσεις στους εξωτερικούς χώρους κ.ά.

Να σημειωθεί ότι, η εταιρία MED SEA HEALTH A.E. μαζί με το πολυμετοχικό επενδυτικό σχήμα απ’ όλη την Ευρώπη, έχει στον μελλοντικό της προγραμματισμό τη δημιουργία ενός χωριού με 150 παραθεριστικές κατοικίες. Η δε επένδυση, για το ξενοδοχείο υπολογίζεται περί τα 45 – 50 εκ. ευρώ, ενώ το συνολικό ύψος της κυμαίνεται στα 110 – 120 εκατ. ευρώ.

Τέλος να σημειωθεί, ότι η κίνηση των προκρατήσεων κινείται σε ικανοποιητικούς ρυθμούς ενώ τα μέχρι τώρα μηνύματα δείχνουν ότι η λήξη της σεζόν για την ολοκαίνουργια ξενοδοχειακή μονάδα θα είναι στις 31 Οκτωβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα