Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΈρχονται και τα «Eagles Villas»!

Έρχονται και τα «Eagles Villas»!

Σαράντα πολυτελείς βίλες, η κάθε μια με ιδιωτική πισίνα, δυο και τριών δωματίων, ιδανικές για οικογένειες, ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τον επόμενο Μάιο, και να ανεβάσουν τον πήχη της ποιότητας ακόμη πιο ψηλά! Στην Ουρανούπολη της Χαλκιδικής!

Της Ντέπυς Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

Άλλη μια επένδυση ετοιμάζεται πυρετωδώς, αυτή τη φορά, από αμιγώς ελληνική εταιρία, και μάλιστα από μια οικογένεια που μετράει 90 χρόνια στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Πρόκειται για την οικογένεια Τορνιβούκα, η οποία γιορτάζει τα 90 της χρόνια με το ξεκίνημα μιας νέας σημαντικής επένδυσης, στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής.

Το όνομα αυτού, «Eagles Villas», συγκρότημα αυτόνομο, χτισμένο σε πλαγιά, πάνω από το ιστορικό «Eagles Palace» -ή αλλιώς «Αετών Μέλαθρον»- σε μια έκταση 70 στρεμμάτων.

IMG_20160507_154425

Οι 40 πολυτελείς βίλες που ετοιμάζονται πυρετωδώς, θα είναι όλες με ιδιωτική πισίνα, και στο χώρο θα λειτουργούν 3 εστιατόρια, κλειστή πισίνα, θέατρο, γήπεδα τένις.

«Η νέα επένδυση στοχεύει στην ποιότητα και απευθύνεται κυρίως στις οικογένειες’ στόχος μας είναι το (τα) Eagles να είναι ο προορισμός, διότι πολλοί πελάτες μας έρχονται γι’ αυτό καθ’ αυτό» αναφέρει στο debbiestravel.wordpress.com ο Ντίνος Τορνιβούκας του ξενοδοχειακού ομίλου TOR HOTEL GROUP.

IMG_20160507_192427

Να σημειωθεί ότι η νέα επένδυση θα λειτουργήσει ακριβώς σε ένα χρόνο, δηλαδή το Μάιο του 2017, δημιουργώντας πάνω από 70 νέες θέσεις εργασίας, το ύψος δε της επένδυσης κυμαίνεται στα 11 εκατ. ευρώ.

IMG_20160508_142137Μια γέφυρα ενώνει το Eagles Palace στο σημείο εξόδου του, με τα Eagles Villas στην πλαγιά του λόφου

TOR HOTEL GROUP

Με αφορμή τη νέα επένδυση, η οικογένεια Τορνιβούκα, πρόσφατα εγκαινίασε τη νέα ταυτότητα του Ομίλου, που πλέον ονομάζεται TOR HOTEL GROUP.

«Η νέα αυτή ομπρέλα κάτω από την οποία θα βρίσκονται τα επιμέρους ξενοδοχεία μας εκφράζει την αμιγώς οικογενειακή και παραδοσιακή ταυτότητα της εταιρίας, στρέφοντας όμως πια και το βλέμμα σε ένα μέλλον που θα βρει την εταιρία μας μεγαλύτερη και ακόμα πιο δυναμική στον χώρο της ελληνικής φιλοξενίας» εξηγεί στο debbiestravel.wordpress.com, ο πρόεδρος του Ομίλου, Ντίνος Τορνιβούκας.

Να σημειώσουμε ότι στον όμιλο TOR HOTEL GROUP ανήκουν τo ξενοδοχείo «City Hotel» (επί της οδού Κομνηνών 11) και το boutique hotel «Excelsior» (σ.σ. στεγάζεται σε διατηρητέο κτήριο χτισμένο το 1925, πλήρως ανακαινισμένο και λειτουργεί από το 2009) με 34 δωμάτια και σουίτες στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, γωνία Μητροπόλεως 23 με Κομνηνών 10, καθώς και το ιστορικό «Eagles Palace» με υπηρεσίες και ποιότητα 5άστερου resort στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής. Του 5άστερου resort στις σουίτες και τα δωμάτια του οποίου έχουν διανυχτερεύσει από τη Μαρία Κάλλας μέχρι πρίγκιπες, πολιτικές προσωπικότητες, καλλιτέχνες, ηθοποιοί, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος κ.ά.

Πληρότητες

Σ΄ ότι αφορά τη φετινή τουριστική σεζόν, οι πληρότητες για το Eagles Palace κινούνται σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του debbiestravel.wordpress.com, αυτή τη στιγμή το resort έχει τουρίστες από τις παραδοσιακές αγορές – Γερμανία και Αγγλία- καθώς και Γάλλους, Ολλανδούς, Σκανδιναβούς.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει σημαντικός αριθμός προσέλευσης και από τη γειτονική Βουλγαρία ενώ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού κρατήσεις σημειώνονται και από την υπόλοιπη βαλκανική αγορά.

Ωστόσο, η χρονιά θα είναι δύσκολη, και η σχεδιαζόμενη επιβολή τέλους διανυκτέρευσης στα ελληνικά ξενοδοχεία θα αποτελέσει την “ταφόπλακα” του ελληνικού τουρισμού, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο debbiestravel.wordpress.com ο κ. Τορνιβούκας.

Την περίοδο του Πάσχα, το resort είχε πληρότητες από Βουλγαρία και λίγο Ελλάδα. Να σημειώσουμε ότι το Eagles Palace ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 22 Απριλίου.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα