Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΟ Γύρος του Κόσμου σε 60 Ταξίδια!

Ο Γύρος του Κόσμου σε 60 Ταξίδια!

«Επί 40 περίπου χρόνια και ξεκινώντας με βάση τα παιδικά μου όνειρα και την λαχτάρα μου να γνωρίσω όλο τον κόσμο, ταξίδεψα σε 195 χώρες».

ΝΤ. Χ. (hiotopoulou@gmail.com)

175 ταξίδια μικρά και μεγάλα, 2172 μέρες, 1042 πτήσεις και αμέτρητα χιλιόμετρα ταξίδεψαν τον Άρη Λάμπρου, σε κάθε σχεδόν γωνιά του πλανήτη Γη.

Και τώρα, ένα ακόμη, όνειρό του, γίνεται πραγματικότητα’ η έκδοση του βιβλίου του, με τίτλο «Ο Γύρος του Κόσμου σε 60 Ταξίδια», εκεί όπου μέσα στις 360 σελίδες και τις 690 φωτογραφίες, κατάφερε να συμπυκνώσει «όλον αυτόν τον τεράστιο και ανεκτίμητο πλούτο που αποκόμισα από τα ταξίδια μου» εξηγεί στο debbiestravel.gr ο Άρης Λάμπρου.

Τα 175 ταξίδια του Άρη Λάμπρου, τον έφεραν σε κάθε σχεδόν γωνιά του πλανήτη μας, «με γέμισαν με μοναδικές εικόνες και ανεπανάληπτες εμπειρίες και εδραίωσαν την πεποίθησή μου ότι οτιδήποτε και αν δει ή ακούσει ο επίδοξος ταξιδιώτης, δεν υποκαθιστά το ίδιο το ταξίδι, τη συγκίνηση της άμεσης επαφής με το μεγαλείο της φύσης, με πρωτόγονες ακόμη φυλές ή με την τελειότητα μεγαλόπρεπων μνημείων» εξηγεί στο debbiestravel.gr και συμπληρώνει «και κατάλαβα ότι το ταξίδι φέρνει τους ανθρώπους τόσο κοντά ώστε η λεπτή γραμμή που χωρίζει τον ταξιδιώτη από τον υπόλοιπο κόσμο παύει ουσιαστικά να υπάρχει».

Διαβάστε τη συνέντευξη του Άρη Λάμπρου που είχαμε αναρτήσει στο debbiestravel.gr εδώ

*

-Η παρουσίαση του βιβλίου του Άρη Λάμπρου θα γίνει τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο NIKOPOLIS, στη Θεσσαλονίκη.

-Το βιβλίο με τίτλο «Ο Γύρος του Κόσμου σε 60 Ταξίδια» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φυλάτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα