Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΠροσωρινή αναστολή πτήσεων για το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Προσωρινή αναστολή πτήσεων για το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Η πτήση ΟΑ121 της Olympic Air με προορισμό την Αθήνα ήταν η τελευταία σημερινή (Τρίτη 3 Νοεμβρίου) κίνηση από/προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Η προγραμματισμένη ώρα της αναχώρησης του αεροσκάφους  Airbus A320 της Olympic Air από τη Θεσσαλονίκη και με την επιβίβαση να γίνεται από την Πύλη 17Β είναι στις 17.50. Προορισμός το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελ. Βενιζέλος».

Έκτοτε, από τις 18.00 απόψε έως και τις 6 το πρωί της 17ης Νοεμβρίου 2020, σύμφωνα με ταξιδιωτική οδηγία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), οι πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» αναστέλλονται. Αιτία η κατάταξη της Π.Ε. Θεσσαλονίκης στον Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη Covid19 στο Επίπεδο Γ. Συναγερμού, δηλαδή χρωματίζεται «γκρι».

Αναστολή πτήσεων

Οι 80 περίπου κινήσεις που πραγματοποιούνται ημερησίως, μεσοσταθμικά, από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» αυτό το διάστημα, παύουν.

Όπως έχει, ήδη, εκδώσει ανακοίνωση η αεροπορική εταιρία Aegean, προχωράει σε προσωρινή αναστολή των δρομολογίων εσωτερικού και εξωτερικού από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης από 3/11/2020 έως 17/11/2020.

Όπως ενημερώνουν εμπλεκόμενοι του χώρου, στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, κατά τις πρωινές ώρες παρατηρήθηκε μια σχετική κίνηση, ενώ κατά τις μεσημεριανές ώρες επικρατούσε ιδιαίτερη ησυχία.

«Δύσκολα να ανακάμψει η αεροπορική κίνηση’ βιάστηκαν να πάρουν αποφάσεις» λένε χαρακτηριστικά στο debbiestravel.gr πηγές του τουρισμού.   

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα