Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΠερισσότερες πτήσεις για Καλαμάτα

Περισσότερες πτήσεις για Καλαμάτα

28% αναμένεται η εκτιμώμενη αύξηση αφίξεων στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας για το 2016, με τις νέες πτήσεις να μεταφέρουν επιπλέον 25.000 επισκέπτες στην Πελοπόννησο.

 

Δυο νέες αεροπορικές εταιρίες θα κάνουν την εμφάνισή τους φέτος στο αεροδρόμιο «Καπετάνιος Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» της Καλαμάτας καθώς και εννιά νέες απευθείας πτήσεις, που σημαίνει ότι θα προσελκύσουν ακόμη περισσότερους ευρωπαίους ταξιδιώτες στην ευρύτερη περιοχή.

Οι νέες πτήσεις που θα ξεκινήσουν με την έναρξη του θερινού προγράμματος των αεροπορικών εταιριών, από τον Απρίλιο, είναι:

-6 πτήσεις από Μιλάνο (Κυριακή), Κοπεγχάγη (Δευτέρα), Μπίλουντ (Δευτέρα), Παρίσι (Τρίτη), Λυών (Τρίτη), Νάνδη (Σάββατο) με την Aegean Airlines

-2 πτήσεις από το Λονδίνο Heathrow, κάθε Πέμπτη και Σάββατο, με την British Airways

-1 πτήση από Ρώμη Fiumicino, κάθε Παρασκευή, με την Vueling.

Απευθείας από Θεσσαλονίκη

Σ’ ότι αφορά το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, υπάρχουν απευθείας πτήσεις για Καλαμάτα, και αντίστροφα, με την αεροπορική εταιρία Astra Airlines.

Συγκεκριμένα, πτήσεις πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο με αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 10.50 και άφιξη στην Καλαμάτα στις 12.10.

Αντίστοιχα, από κει, η ώρα αναχώρησης είναι στις 12.35 με άφιξη στο «Μακεδονία» στις 13.55.

Με την έναρξη της θερινής σεζόν, από τέλη Μαρτίου, πτήσεις θα πραγματοποιούνται Τρίτη στις 15.20, Πέμπτη στις 14.00, Σάββατο στις 17.50. Αντίστοιχα από κει, οι ώρες αναχώρησης θα είναι στις 17.05, 15.45 και 19.35.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα